Heide Golf Baan Landgoed Ullerberg
Heide Golf Baan Landgoed Ullerberg Landgoed Ullerberg

opening golfseizoen 2022 op Landgoed Ullerberg en The Links Valley op zondag 10 april 2022

29 maart 2022 om 11:56 Sport Deel je nieuws

Op zondag 10 april 2022 openen Landgoed Ullerberg en The Links Valley het Golfseizoen 2022 met een vriendschappelijk toernooi. De dag start met 9 holes op The Links Valley. Vervolgens loopt men door het bos van Landgoed Ullerberg naar de Heide Golf Baan waar de 2e 9 holes worden gespeeld.

Onderweg wordt gezorgd voor een hapje en drankje.

Tweemaal per jaar organiseren Landgoed Ullerberg en The Links Valley samen een golfdag zodat beide golfbanen op één dag gespeeld kunnen worden. Tijdens deze dag kunnen golfliefhebbers twee totaal verschillende banen op het zelfde landgoed ervaren. De ruige geschoren fairways van heide op De Ullerberg versus de snelle gladde greens van The Links Valley .

Beide golfbanen liggen op zandgrond en hebben hun eigen unieke verhaal. De heidegolfbaan van Landgoed Ullerberg is de enige heidegolfbaan van Europa en al in 1923 getekend en in gebruik genomen. The Links Valley is de eerste omkeerbare negen holes golfbaan van Nederland en doet met haar hoogteverschillen on-Nederlands aan.

Prijs: 79,50 euro per persoon inclusief koffie/thee ontvangst, green fees en een lunchpakket

Na afloop van de dag is het mogelijk deel te nemen aan de BBQ op het terras van Brasserie The Links. Het terras biedt prachtig uitzicht over de glooiende golfbaan.

Aanmelden/inschrijven is verplicht: golf@ullerberg.nl en info@thelinksvalley.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie