Afbeelding
Harro Bannink Fotografie

30 augustus 2022 om 13:47

Wie danst straks mee in Doornroosje?

ERMELO In het najaar starten de Gelderse balletscholen in Ermelo en Nunspeet met de voorbereidingen van Tsjaikovski's balletvoorstelling van Doornroosje. 

Op 17 en 24 juni 2023 zullen zij zich dan presenteren in een betoverende uitvoering van Doornroosje in Theater de Veluvine in Nunspeet. De leerlingen van de Gelderse Balletscholen starten in het najaar met het instuderen van de verschillende dansen. Wie wil meedansen in een prachtige eigentijdse versie van deze balletklassieker? Meld je dan aan voor de gratis proeflessen in de maand september. 

Zowel beginners als gevorderden, kinderen en volwassenen doen mee. Balletlessen zijn er al voor kinderen vanaf 4 jaar, maar met het Silver Swans-programma is ook mogelijk op latere leeftijd nog te starten met klassiek ballet. Plezier en kwaliteit gaan daarbij hand in hand. Er wordt gedoceerd volgens de methoden van de Royal Academy of Dance (RAD). Meer info op gelderseballetscholen.nl. Aanmelden gratis proeflessen bij Bernice Zwijnenburg via info@gelderseballetscholen.nl.

Foto: Harro Bannink Fotografie