Deelnemers aan de Molen-Motor-Rit staan klaar op het Molenaarsplein.
Deelnemers aan de Molen-Motor-Rit staan klaar op het Molenaarsplein. Molen De Koe

Toeren langs historische molens tijdens de Molen-Motor-Rit

29 augustus 2022 om 13:25 Activiteiten

ERMELO Op zaterdag 10 september vindt voor de vierde keer de Molen-Motor-Rit plaats. Een evenement georganiseerd door Molenstichting ‘De Koe’ in samenwerking met de Veluwse Motor Tour Club en vrijwilligers. De opbrengst komt geheel ten goede aan molen De Koe. 

Aan deze rit kan iedereen meedoen die de beschikking heeft over een motor die geschikt is voor op de openbare weg. Dit jaar wordt gereden langs molens die een speciale functie hebben. Genieten staat centraal: genieten van een prachtige omgeving, van mooie routes en stuurmomenten en natuurlijk van gezellige stops. Zoals altijd is de route een verrassing.

INSCHRIJVEN De tocht heeft een lengte van 300 tot 350 kilometer langs historische molens. Inschrijven en aanmelden is op het Molenaarsplein bij Molen De Koe. Voorinschrijving bedraagt 17 euro per persoon, daginschrijving bedraagt 25 euro en is mogelijk vanaf 7.30 uur. Kosten zijn inclusief koffie bij de start en onderweg, lunch en thee of fris. Om 8.30 uur start de eerste deelnemer vanaf het Weitje. Er wordt gefaseerd gestart in verband met gespreide doorstroming op verdere locaties. De toertocht finisht rond 16.00 uur weer op het Weitje. Bij de finish worden molen De Koe-pannenkoeken geserveerd. Het gehele dagprogramma is te vinden op https://www.molendekoe.nl/molenmotorrit..


Meer info bij Bert van Willigen op tel. 06 204 784 10 of via BertvanWilligen@molendekoe.nl. Inschrijven kan op bovengenoemde website. Molen “De Koe” zal deze dag speciaal voor de deelnemers tot laat in de middag in bedrijf zijn en is na de finish gratis te bezichtigen. Motorliefhebbers die de motoren komen bewonderen voor de start en na afloop zijn natuurlijk ook van harte welkom in de molen.