Steun Dindoa en koop heerlijke speculaas

ERMELO Dindoa heeft een traditie hoog te houden. Ook dit jaar is speculaas bij Dindoa te koop. Vanwege de huidige corona-maatregelen zullen de jeugdleden niet traditioneel langs de deur in Ermelo gaan om de speculaas aan de man te brengen.

De speculaas is wel in de voorverkoop te bestellen en op zaterdag 20 november bij Dindoa aan de Watervalweg 170 tussen 9.00 en 12.00 uur op te halen. Voor twee plakken (200 gramme) heerlijke gevulde speculaas betaalt u 4 euro. De plakken speculaasbrokken kosten per twee slechts 3 euro. De bestelling moet voor 18 november per mail doorgegeven worden aan Domini@quiek.nl..


Koffieochtend in de Buurtkamer

ERMELO Om de week houdt Welzijn Ermelo op de woensdagochtend een koffieochtend in de Buurtkamer. Op deze prachtige locatie, aangrenzend aan het Kroondomein, zijn belangstellenden van harte welkom van 10.00 tot 12.00 voor koffie, een praatje of een spelletje.

De koffieochtenden zijn deze maand op 10 en 24 november. Locatie: De Buurtkamer, Julianalaan 32.


Vragenuurtje over de computer

ERMELO Problemen met de computer, iPad of tablet?

Elke maandagmorgen staan van 10.30 tot 11.30 de enthousiaste vrijwilligers van Seniorweb paraat voor het beantwoorden van vragen en het oplossen van computerproblemen.  

Locatie: De Baanveger, IJsbaanweg 45.


Vrolijk koffieconcert op vijf instrumenten

PUTTEN Twee prachtige fluiten, een vleugel, een orgel en een klein spinet (mini-klavecimbel). Dat zijn de ingrediënten voor de vrolijke koffieconcerten met Marjolein de Wit en Wouter Harbers. Maandag 29 november spelen ze de mooiste muziek uit Leipzig. Welkom in Kasteel De Vanenburg in Putten.

De concerten starten met een lekker bakje koffie om tien uur en om twee uur. Daarbij is er alle ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Om 10.30 en om 14.30 uur beginnen de concerten waarbij de musici de bezoekers een uur lang trakteren op verrassende composities en evergreens van Händel, Bach, Telemann, Mendelssohn en Schumann. 

Tussendoor vertellen ze over hun instrumenten en het repertoire, zodat er een ontspannen sfeer ontstaat en de muziek de aanwezigen nog meer aan zal spreken. Het orgel klinkt in de spetterende Toccata en Fuga van Bach: kippenvel gegarandeerd.

Kijk voor alle informatie en tickets op www.koffieconcerten.nl.