Marja en Harm
Marja en Harm Eigen foto

Marja de Boer bij het Postkantoor

ERMELO Marja de Boer treedt donderdag 11 november om 20.15 uur op in Grandcafé Het Postkantoor, Stationsstraat 78. Entree is gratis.

Marja de Boer is al jarenlang binnen de muziekscene aanwezig. Als singer/songwriter, als troubadour. Dus past ze heel goed binnen het concept van het Muziekcaf√© van het Postkantoor.

Marja zal op 11 november optreden vanaf ca. 20.15 uur samen met haar vaste bassist Harm. Zij komt met haar eigen songs, met mooie covers van songs uit het folkrepertoire en verder. M

Karin en Henri van Het Postkantoor bieden die kans aan ieder die zich op een podium wil laten zien en horen. Voor iedereen een kans om Marja te leren kennen of de bekendheid met haar te verdiepen. Vergeet de QR-code niet mee te nemen.


Computer hulpdienst

ERMELO Voor mensen die vragen hebben over software, zoals Windows of hoe men moet mailen kunnen terecht op donderdag van 13.30 tot 16.30 uur bij Pinel. Alle computervragen kunnen dan gesteld worden.


Eropuit met scootmobiel

ERMELO Voor wie in de buurt van Ermelo woont en het ziet zitten om regelmatig een uitstapje te maken en nieuwe sociale contacten op te doen, is er de activiteit Eropuit met de scootmobiel.  Neem daarvoor contact op wafa.fare@welzijnermelo.nl of bel naar tel. 0341-560268. 

De tochten vinden altijd op woensdagmiddag plaats om 13.30 uur. Deelname is gratis. Er is elke keer een pauze, Verzamelpunt Raadhuisplein 8 (Locatie: Pinel). Bij regen gaat de activiteit niet door.


Duofiets is coronaproof

ERMELO De Inloop zet de duofiets weer te leen, voor iedereen die graag samen met een vriend, vriendin, familielid, partner of andere begeleider wil fietsen. De duofiets kan tegen een minimale vergoeding geleend worden bij Welzijn Ermelo. Reserveren bij Baanveger, IJsbaanweg 45 of tel. 0341-567000. Kosten 2,50 euro per 1 uur, 5 euro per 1 dagdeel en 20 euro voor een weekend.


Meer ruimte voor baanzwemmers

PUTTEN Subtropisch Bosbad Putten heeft het aantal uren dat beschikbaar is voor baanzwemmers flink uitgebreid. Sinds de corona-uitbraak zijn er steeds meer bezoekers die wekelijks een of meer keer baantjes trekken.


De uitbreiding is vooral in de avonduren. Vanaf nu kunnen zwemmers ook van maandag- tot en met donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur terecht in het bad. Het wedstrijdbad is dan geheel vrij voor baanzwemmers. Ook op zaterdag- en zondagmiddag is een extra uur beschikbaar: tussen 16.00 en 17.00 uur. Zwemmers die op deze nieuwe tijden willen zwemmen, moeten vooraf online een recreatief kaartje van 5 euro kopen.

Marja en Harm