Everts: Boek over e-mailmarketing

BAARN Baarnse ondernemerscoach Jan Everts lanceerde op 21 juni zijn eerste boek 'In 10 stappen effectieve e-mailmarketing ontmaskerd'. Een eenvoudig stappenplan om elke onderneming naar een volgend level te brengen.

De Baarnse ondernemer heeft als Certified Consultant de afgelopen jaren vele ondernemers begeleid in het opzetten van hun e-mailmarketing. Everts vertelt hierover: 'Ik constateer elke dag weer dat dat veel ondernemers (ook niet starters) geen e-mailmarketing hebben of dit niet op de juiste manier inzetten. E-mailmarketing is nog steeds een zeer belangrijk en krachtig middel voor het verkrijgen en onderhouden van klanten voor zelfstandig ondernemers, MKB-bedrijven en corporates. Door het niet juist inzetten van e-mailmarketing laat de ondernemer omzet liggen.'

De grootste fout die ondernemers maken is om elke e-mail naar iedereen te sturen in de e-maillijst. Het meest belangrijke onderdeel van e-mailmarketing is juist segmenteren. De juiste mail naar de juiste persoon op het juiste moment. Daar draait e-mailmarketing om volgens Everts. Tot op heden mist een boek een simpel stappenplan om effectieve e-mailmarketing te implementeren bij zelfstandige ondernemers of kleine MKB-bedrijven. Everts zegt dat er na het lezen van het boek er geen excuus meer is om geen effectieve e-mailmarketing te hebben. Er is voor het boek en het toepassen van de technieken geen marketingopleiding nodig.

Everts vertelt dat het schrijven van een boek nooit in zijn gedachten was opgekomen. Door de dagelijkse realiteit en vele vragen van ondernemers, ontstond het idee om een boek te schrijven.

Lokaal acteren is een waardevol goed voor Baarn. Vandaar dat het boek ook op voorraad ligt in de Laanstraat. Onder het motto voor en door Baarnse ondernemers.

Meer informatie is te vinden op vanuitjehart.nu.