Afbeelding
Jan de Roo

Inzet Gerard van Diemen niet onopgemerkt gebleven

13 september 2021 om 10:23 Mensen

ERMELO Gerard van Diemen is tijdens de viering van het 50-jarig bestaan van de tennisvereniging Irminloo in Ermelo benoemd tot Lid inde Orde van Oranje Nassau. De versierselen werden hem uitgereikt door loco-burgemeester Laurens Klappe.

Wijnand Kooijmans

Van Diemen is al sinds 1986 vrijwilliger bij de vereniging die zo’n negenhonderd leden telt. Hij werd toen lid van de barcommissie waarvan hij tussen 1988 en 1992 ook voorzitter was. Ook was hij verantwoordelijk voor de werving van vrijwilligers. Nog steeds zet hij zich in voor bardiensten. Hiernaast was hij als lid van de technische commissie verantwoordelijk voor het organiseren van toernooien en competities en was hij lid van de sponsorcommissie. Twee middagen inde week is hij op de banen te vinden om hieraan onderhoud te plegen.

Sinds 2016 is hij ook vrijwilliger bij het shantykoor Ermeluiden. Onder meer als koormeester, werven van sponsoren en organisator van het Shantyfestival. Hij praat tevens tijdens optredens de liederen aan elkaar. Sinds hetzelfde jaar is hij vrijwilliger bij de StichtingZorggroep Noordwest-Veluwe op de locatie Arcade. Hij zet zich hier in als klusjesman, tuinman, chauffeur en verzorger van maaltijden. Tevens is hij oprichter van de mannenmiddag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie