Cristiaan van 't Slot en Romy Olthof vierden vrijdag de opening van hun nieuwe kantoor aan Putterweg 15.
Cristiaan van 't Slot en Romy Olthof vierden vrijdag de opening van hun nieuwe kantoor aan Putterweg 15. Foto: Jo Aerts

Nieuw kantoor Uniecker Wonen Makelaars: professionele ontvangst en frisse uitstraling

28 maart 2023 om 14:00 Zakelijk

ERMELO Op 24 maart openden Romy Olthof en Cristiaan van ‘t Slot hun nieuwe kantoor aan de Putterweg 15. Opnieuw een mijlpaal voor Uniecker Wonen Makelaars, bijna zeven jaar na de start op 1 juli 2016. „Dit is een mooie zichtlocatie aan de doorgaande weg.”

Vrienden, familie en zakenrelaties waren uitgenodigd om het verbouwde en smaakvol ingerichte pand te komen bekijken. Romy en Cristiaan zijn dan ook trots op het eindresultaat. „Onze styliste heeft er een sfeervolle huiselijke ruimte van gemaakt: licht, met een frisse uitstraling. Toegankelijk en open, maar met privacy door een room divider.”

TOEGANKELIJK EN TRANSPARANT

Het is een mooie vervolgstap, de nieuwe ruimte van zo’n 65 m2 is precies passend. ,,We hebben ruim zes jaar lang leuk en goed zaken gedaan aan de Putterweg 15B, maar zaten daar ook een beetje ‘verstopt’. Nu komen mensen makkelijker binnen en is de ontvangst professioneler. Je hoeft niemand meer uit te leggen waar je zit. Dat past meer bij hoe we zijn: toegankelijk en transparant.”

FRISSE UITSTRALING

Uniecker Wonen Makelaars staat voor een frisse uitstraling met de kleuren paars en roze, flexibiliteit en goede bereikbaarheid. De transparante aanpak is succesvol gebleken. „Je hebt rechtstreeks contact met de makelaar, persoonlijk, informeel en laagdrempelig. Vanaf het begin werken we bij de woningverkoop al met vaste tarieven, inclusief BTW. Dit geeft helderheid en voorkomt dure verrassingen achteraf. Mensen weten waar ze aan toe zijn en we merken dat men die openheid en eerlijkheid zeer waardeert.”

WERKWIJZE

Ook (potentiële) kopers ervaren hun werkwijze als prettig. „Van mensen die met ons een bezichtiging hebben gehad, horen we regelmatig dat ze zich erg op hun gemak hebben gevoeld. Ook vindt men het fijn dat we uitgebreid de tijd nemen en hen van goede en complete informatie voorzien.”

ROOTS

Cristiaan (44) heeft zijn roots in Ermelo terwijl Romy (41) geboren en getogen Harderwijkse is. ,,We hebben allebei onze eigen connecties en zo kunnen we vanuit één kantoor zowel Ermelo én Harderwijk bedienen.” Beiden hebben al ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij. ,,Omdat we allebei voor de helft eigenaar zijn van dit kantoor, lopen we doorgaans toch nét een stapje harder.”

Contact: Putterweg 15 3851 GA Ermelo, tel. 0341-217043. 
Meer info op unieckerwonenmakelaars.nl.

Marco Jansen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie