Afbeelding
Wijnand Kooijmans

Wellplast in Ermelo mag parkeerruimte en laad-en losruimte uitbreiden

28 juni 2022 om 11:25 Zakelijk

ERMELO Het bedrijf Wellplast aan het Meeboerserf in Ermelo mag de beschikbare parkeerruimte en laad-en losruimte op het eigen perceel uitbreiden. 

Het bedrijf is een groothandel van technische producten op het gebied van kunststofleidingen, HWA-infiltratie, PE-producten en beregeningssystemen. Op de percelen die in eigendom zijn van het bedrijf staan drie recreatiewoningen/noodwoningen. Die worden afgebroken om het bedrijf ruimte te geven zich aan te passen aan de sterke groei die het doormaakt. 

GEEN BEZWAAR Naast de aanleg van een parkeerplaats voorziet het plan in de aanleg van een natuurzone. Het plan past binnen zowel het provinciaal- als gemeentelijk beleid. Ook legt het geen beperkingen op aan de gebruiks- en ontwikkelingsmogelijkheden om omliggende percelen, woningen en bedrijven. Gezien dit laatste wordt door de gemeente afgezien van het bieden van inspraakmogelijkheden. Wel kunnen eventuele zienswijzen worden ingediend tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt. Omwonenden hebben aangegeven geen bezwaren te hebben tegen het plan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie