Arjen en Anne Swart hebben op 2 mei in Ermelo een vestiging van New York Pizza geopend.
Arjen en Anne Swart hebben op 2 mei in Ermelo een vestiging van New York Pizza geopend. Foto: Marco Jansen

New York Pizza in Ermelo: ‘Mooie pizza’s supersnel geleverd’

27 juni 2022 om 13:00 Zakelijk

ERMELO Sinds 2 mei hebben franchisenemers Arjen en Anne Swart een New York Pizza vestiging geopend in Ermelo. ,,We zitten op een heel mooie plek aan het begin van de Stationsstraat, dichtbij de molen, waar we erg blij mee zijn. We zijn dagelijks geopend en van donderdag tot en met zondag vanaf de lunch.”

Arjen en Anne (beiden 31) zijn 2,5 jaar bezig geweest om zich in Ermelo te vestigen. New York Pizza probeert dat zelfs al veel langer. ,,Mede door corona heeft het lang geduurd, maar ondanks de vertraging is het nu toch gelukt’’, vertelt Arjen. Ze hebben na de opening een goede start gemaakt. ,,We krijgen veel leuke reacties van klanten.”

ONDEUGEND MERK New York Pizza staat van oudsher bekend als een ‘ondeugend’ merk met marketingcampagnes die op of over het randje gaan. Dat spreekt de franchisenemers wel aan. Anne: ,,We gaan volgend jaar onze beste koerier de ruimte in sturen. Het is een landelijke actie waarbij onze koeriers minimaal 40 goede recensies moeten hebben. Daar moet je best wel wat bestellingen voor rijden, want niet iedere klant laat een recensie achter. In 2023 wordt de winnaar gekozen.”

KWALITEIT EN SNELHEID New York Pizza staat bekend om kwaliteit en snelheid. Arjen: ,,We maken mooie pizza’s die supersnel bezorgd worden. De klant kan kiezen uit 20-30 verschillende pizza’s en nog allerlei bijgerechten, zoals kip, aardappelschijfjes en hotdogs. De pizzabodems worden op de juiste manier bereid en de toppings zijn goed verdeeld. We leveren snel; je krijgt ons eten eerder dan dat het duurt om een maaltijd op tafel te zetten. Wil je in het weekend snel je eten, dan weet je zeker dat het bij ons ook gebeurt. We kunnen ook grote bestellingen aan. Het is de combinatie van het product en de service. Je wordt goed geholpen aan de telefoon en de koerier is vriendelijk aan de deur. Als er iets mis gaat, doen we ons best om het zo goed mogelijk op te lossen.”


BEZORGERS Arjen en Anne zijn nog op zoek naar bezorgers voor Ermelo en willen samenwerking zoeken met andere bedrijven in Ermelo. ,,We willen lokaal betrokken zijn door sponsoring van verenigingen en evenementen. In het centrum van Ermelo wordt veel georganiseerd. Heb je een leuk idee, neem dan contact met ons op.”

Contact: Stationsstraat 24 3851 NH Ermelo, tel. 0341-745784. Instagram & Facebook: @newyorkpizzaermelo.

Marco Jansen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie