Nieuwe directie
Nieuwe directie Kubiek Ruimtelijke Plannen

Nieuwe directie Kubiek Ruimtelijke Plannen

13 juni 2022 om 15:35 Zakelijk Deel je nieuws

Rex den Heijer, tot voor kort bedrijfsleider bij Kubiek Ruimtelijke Plannen is toegetreden tot de directie. Het werkveld Ruimtelijke Ordening is enorm in ontwikkeling. Kubiek Ruimtelijke Plannen groeit met deze beweging mee. Rex den Heijer, die al vanaf de start betrokken is bij het Veenendaalse bedrijf is nu samen met Bram Quaak lid van de directie.

Het bedrijf waar mijn ondernemerswens past
“Met trots kan ik zeggen dat ik mede-directeur en mede-eigenaar ben geworden van Kubiek Ruimtelijke Plannen. Hiervoor dank aan Bram Quaak en het team die me dit vertrouwen geven. Kubiek Ruimtelijke Plannen is het bedrijf waar mijn ondernemerswens goed past. Ik heb er de afgelopen 8 jaar vanaf de pioniersfase aan mogen bouwen waardoor ik me sterk verbonden voel met de successen van het bedrijf. In de groei van projecten en de fijne samenwerking in ons team van professionals zie ik een mooie toekomst tegemoet.” aldus Rex den Heijer.

Een mooie mijlpaal
Volgens Bram Quaak, waarmee Rex den Heijer nu de directie vormt, is het moment een mooie mijlpaal: “Na een aantal jaren waarin we met Kubiek een prachtige groei en ontwikkeling hebben doorgemaakt ben ik dankbaar dat Rex en ik vanaf nu ook als partners samen de directie vormen van dit mooie bedrijf.”

Ontstaan Kubiek
Kubiek is in 2014 ontstaan na de overname van ILG adviesbureau door Quadraat Projectmanagement. Wat begon als een klein bedrijf is uitgegroeid tot een kwalitatief adviesbureau op het gebied van Ruimtelijke Ordening. Vanuit Kubiek worden verspreid door het hele land projecten begeleid op het gebied van duurzame gebiedsontwikkeling, wijzigen bestemmingsplan en ondersteuning bij bezwaar en beroep. De adviseurs werken in opdracht van zowel overheden als bedrijven. Daarnaast zijn veel werknemers van Kubiek gedetacheerd bij gemeentes. De opdrachtenportefuille is het afgelopen jaar goed gevuld en er zijn diverse nieuwe adviseurs aangenomen.

Ontwikkeling Kubiek
Kubiek is van plan om de komende jaren nog flink door te groeien. “We zien ernaar uit om met ons geweldige team Nederland elke keer weer een stukje mooier te maken: duurzaam, integer en met menselijke maat.” aldus Bram Quaak.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie