Gratis online training 'Omgaan met agressie' voor ondernemers.
Gratis online training 'Omgaan met agressie' voor ondernemers. PVO Oost-Nederland

Gratis online training ‘Omgaan met agressie’ voor ondernemers in en uit Ermelo

8 juni 2022 om 10:00 Zakelijk

ERMELO ‘Omgaan met agressie’ is een online training die is opgezet door het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland (RPCNH) in samenwerking met ondernemers. 

De training is om die reden aan de praktijk gerelateerd en sluit goed aan bij het bedrijfsleven. ‘Omgaan met agressie’ is ook beschikbaar voor ondernemers in en uit de gemeente Ermelo. De eerstvolgende training is op donderdag 9 juni om 19.00 uur. Aanmelden kan op de site van RPCNH: rpcnh.nl/activiteiten/activiteit/show/omgaan-met-agressie/#

INHOUD Het grote dilemma bij omgaan met agressie is dat men graag de klant wil begrenzen op zijn of haar gedrag en tegelijkertijd klantvriendelijk wil blijven. Deelnemers maken kennis met een methode die recht doet aan de relatie met de klant en het stellen van grenzen. Hoe herken je een escalerende situatie, hoe beoordeel je de vorm en hoe keer je op effectieve wijze de situatie? In de training wordt gebruik gemaakt van videomateriaal en andere interactieve acties.

De training duurt maximaal vijf kwartier, er is geen beperking aan het aantal deelnemers, de uitzending vindt plaats via Zoom. Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland en Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland zijn beide onderdeel van het landelijke Platform Veilig Ondernemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie