Afbeelding
Eigen foto

John Bardale organiseert Meubel event bij het Uddelermeer

14 oktober 2021 om 16:31 Zakelijk

UDDEL Tijdloze kleding van Engelse snit, gemaakt van hoogwaardige stoffen én kwaliteitsmeubels met een hoog zitcomfort. Daar staat John Bardale voor. 

In maart 2021 openden eigenaren Martin Pietersma en Simone Mees ten Oever, het 8e John Bardale filiaal net buiten Uddel, na een intensieve verbouwing van ’t Winkeltje naast Restaurant Uddelermeer. Een winkel met een uitgebreide dames- en heren kledingcollectie. Hier vindt u schitterende kwaliteiten lambswool, alpaca wol, grove Engelse vesten en truien, flanel blouses en overhemden, ribcord broeken, shawls, hoeden en petten en nog heel veel meer. Echt de moeite waard om een kijkje te nemen.

Dit weekend van donderdag tot en met zondag, 14 tot en met 17 oktober, organiseert John Bardale in het karakteristieke koetshuis bij de kledingwinkel een Meubel Event. Hier tonen zij de uitgebreide collectie fauteuils en banken in de meest uiteenlopende stoffen met hele interessante aanbiedingen.

De fauteuils en zitbanken ademen een typisch Engelse, Schotse en Ierse sfeer maar wél met een persoonlijk tintje. ,,Onze collectie kenmerkt zich door onze eigen landelijke modellen met zitcomfort gemaakt met ambachtelijk vervaardigde stoffen uit Engeland. Door onze ervaring zijn wij erin geslaagd de meubels zo door te ontwikkelen dat ze nu optimaal zitcomfort bieden. Wij durven met een gerust hart te zeggen: onze banken zitten beter.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie