Jaap de Vries Produkties bedacht, maakte en plaatste een mobiel hekwerk voor bij een vijver. (foto: eigen foto)
Jaap de Vries Produkties bedacht, maakte en plaatste een mobiel hekwerk voor bij een vijver. (foto: eigen foto)

Jaap de Vries Produkties: 'Eigenlijk is niks ons te gek'

  Zakelijk

Specialistisch, maatwerk tot oplossingsgericht. Daar staat Jaap de Vries Produkties al twintig jaar voor. "Eigenlijk is niks ons te gek", zegt Melvin de Vries (28), werknemer en zoon van Jaap de Vries. "Bovendien leveren we het totaalplaatje; we denken mee, maken en plaatsen het."

Ermelo - Juist dat maakt het dat geen dag dezelfde is bij het bedrijf. Vaak staan ze voor mooie uitdagingen. In het geval van een klant bijvoorbeeld die dagelijks erg geniet van zijn prachtige grote vijver. Als er echter kleine kinderen op bezoek komen vormt deze vijver een groot risico. Jaap de Vries Produkties bedacht, maakte en plaatste daarop een mobiel hekwerk van duurzaam hout, dat niet alleen een plaatje is om te zien, maar bovendien weggezet kan worden zodra de kinderen hun hielen lichten.

Wie de website jaapdevriesprodukties.nl bezoekt zal zich verbazen over wat het bedrijf allemaal maakt van duurzaam hout in de openbare ruimte. Van diverse bruggen, parkbanken, picknicktafels, informatieborden, hekwerken, poorten, afvalbakken, fietsenrekken, hondenattributen voor een hondenspeelveld, anti-parkeerpalen en BBQ's voor een openbare BBQ plek. Jaap de Vries is ruim 20 jaar geleden daarnaast de uitvinder van de unieke honden beleidspalen geweest, die aan meer dan 250 gemeentes in Nederland en België zijn geleverd.

Particuliere markt
Maar ook de particuliere markt heeft Jaap de Vries Produkties veel te bieden. Dat varieert van dierenhokken, hekwerken en poorten tot robuuste picknicktafels. Om particulieren een indruk te geven van het ruime assortiment in alle soorten prijsklassen en om inspiratie op te doen, wordt het terrein bij het bedrijf aan de Nijkerkerweg 40 heringericht om plaats te maken voor een showtuin. Het streven is dat deze showtuin in april wordt geopend. "We hopen op 1 april, maar uiterlijk 15 april. Het is immers de periode dat iedereen weer de voorjaarskriebels krijgt", aldus Melvin.

Meer berichten