Motoren bij Molen De Koe, de start en finish van de 300 kilometer lange tocht in september.
Motoren bij Molen De Koe, de start en finish van de 300 kilometer lange tocht in september. (Foto: Molen De Koe)

Alle motorrijders mogen mee met molentocht

  Toerisme

Op zaterdag 5 september vindt weer de Molen-Motor-Rit plaats. Deze tocht van ruim 300 kilometer gaat dit jaar langs enkele historische molens in Nederland met een speciale functie. De inschrijving is geopend.

ERMELO - De Molen-Motor-Rit wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd door Molenstichting De Koe in samenwerking met Giga-Fitness en de Veluwse Motor Tour Club. De opbrengst komt geheel ten goede aan molen De Koe in Ermelo.

Aan deze rit kan iedereen meedoen die de beschikking heeft over een motor die geschikt is voor op de openbare weg. De routes zullen digitaal beschikbaar zijn voor Garmin en TomTom.

Genieten

Genieten staat centraal: van de omgeving, stuurmomenten en gezellige stops voor koffie, lunch en thee.

Inschrijven

Voorinschrijving is zeer gewenst om de start zo soepel mogelijk te laten verlopen. De kosten zijn bij voorinschrijving 15 euro per persoon en bij daginschrijving 25 euro per persoon. Dit is inclusief koffie bij de start en onderweg, een lunch en de thee in de middag. En bij de finish worden pannenkoeken geserveerd.

Coronarichtlijnen

Vanzelfsprekend neemt de organisatie de richtlijnen van het RIVM in verband met het coronavirus in acht en dit wordt ook van de deelnemers gevraagd. Als de rit onverhoopt moet worden afgelast door gewijzigde richtlijnen van de overheid, dan ontvangen deelnemers hun geld terug.

Alle informatie is te vinden op:

www.molendekoe.nl/molenmotorrit

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden