DVS'33 Ermelo zoekt trainers voor Onderbouw

  Sport

Ermelo - Sinds dit jaar is DVS '33 begonnen met een nieuwe structuur binnen de onderbouw. Zoals de KNVB ook bezig is met ‘gelijke kansen’ hebben wij als DVS 33 Ermelo dit toegepast in onze onderbouw. Gelijke kansen wil zeggen dat elk team in de onderbouw, selectie- niet selectie, op dezelfde manier traint.

Aan het begin van het seizoen hebben alle spelers van de onderbouw een rugtasje gekregen van DVS 33 Ermelo. In dat rugtasje zit een minibal en een springtouw. Elke training moeten de spelers het rugtasje meenemen om zo gezamenlijk te starten met de minibal of springtouw.

Door met een minibal te trainen ontwikkelt elke speler zijn/haar technische vaardigheden. Het is geweldig om te zien hoe gemakkelijk het nu al gaat en hoe snel iedereen zich ontwikkelt. Door een springtouw toe te voegen aan het rugtasje kunnen spelers zich ook motorisch ontwikkelen.

''Elk jaar willen we ons verbeteren en daarvoor hebben wij train(st)ers nodig. Als train(st)er sta je er nooit alleen voor en krijg je ondersteuning van de hoofdsectie trainer, methodiek manager en Technisch Coördinator onderbouw. Wij als DVS 33 Ermelo zijn er namelijk van overtuigd dat voetbal begint in de onderbouw en om de onderbouw optimaal te kunnen ontwikkelen hebben wij jou nodig.'' Wil je een keer meelopen in de onderbouw, stuur dan nu een mail naar marcohop1990@live.nl.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden