Op donderdag 6 februari ontving het eerste damesteam van Pauwervoll Surf dames 1.
Op donderdag 6 februari ontving het eerste damesteam van Pauwervoll Surf dames 1. (Foto: )

Even opwarmen en Pauwervoll pakt alle sets

  Sport

Op donderdag 6 februari ontving het eerste damesteam van Pauwervoll Surf dames 1. De wedstrijd werd om 19.30 uur gespeeld in sporthal Calluna in Ermelo.

Ermelo - De eerste set begon Pauwervoll goed. De Ermelose volleybalsters moesten even opwarmen, maar hadden de overhand. Halverwege de set maakte de thuisploeg meer fouten en wist Surf druk te zetten. In een spannende eindfase trok Pauwervoll toch aan het langste eind: de set werd gewonnen met 27-25.
De tweede set leek Pauwervoll hersteld van de dip in de eerste set. De servicedruk op Surf was hoger, hoewel de gasten nooit ver achter bleven. Zonder in de problemen te raken pakte Pauwervoll ook de tweede set met 25-28.
De derde set sloop er wat onrust in het spel van de thuisploeg. Hierdoor werd het een spannende set waarin door beide partijen hard werd gewerkt. Met een hele kleine voorsprong pakte de thuisploeg uiteindelijk de winst met 25-22.
Ook de laatste set was spannend, waarbij beide partijen om en om een kleine voorsprong pakten. Pauwervoll was daar niet van onder de indruk en bleef met de service druk zetten op Surf. Dit was uiteindelijk genoeg om ook de vierde set te pakken met 25-22.
Op donderdag 20 februari zet Pauwervoll de competitie voort met een thuiswedstrijd tegen Jumbo Van Andel-Ormi dames 2. Deze wedstrijd wordt om 19.30 uur gespeeld in sporthal Calluna in Ermelo.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden