Pauwervoll geeft weinig weg in sporthal Corlaer in Nijkerk.
Pauwervoll geeft weinig weg in sporthal Corlaer in Nijkerk. (Foto: )

Damesteam Pauwervoll geeft weinig weg tegen Nijkerk

  Sport

Op zaterdag 1 februari reisde het eerste damesteam van Pauwervoll af naar sporthal Corlaer in Nijkerk voor de wedstrijd tegen N.V.C. dames 1.
Pauwervoll begon goed aan de wedstrijd. N.V.C. zette de Ermeloërs met een paar sterke services onder druk, maar Pauwervoll gaf weinig weg.

Ermelo - Uiteindelijk kwam de druk bij Nijkerk te liggen en de thuisploeg kwam hier niet meer onderuit. Pauwervoll won de eerste set met 16-25.
Ook in de tweede set speelde Pauwervoll een degelijk potje volleybal. N.V.C. moest hard werken en wisten veel ballen van de grond te houden. Dit was echter niet genoeg om de Ermeloërs in de problemen te brengen. Pauwervoll pakte ook de tweede set met 17-25.
In de derde set kwamen de Ermeloërs al vroeg in de problemen. Nijkerk pakte de derde set met 25-14.
De laatste set zochten de Ermelose volleybalsters naar het ritme uit de eerste twee sets. Vermoeidheid sloeg toe bij beide teams en leidde vooral bij Nijkerk tot meer fouten. Pauwervoll wist in de loop van de set het aantal fouten terug te dringen en daarmee een voorsprong te pakken. Deze gaven zij niet meer weg. Pauwervoll pakte de vierde set met 16-25.
Pauwervoll behoudt zo de voorsprong op directe concurrent HVV dames 1 voor de tweede plek. De eerstvolgende wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 6 februari tegen Surf dames 1. De wedstrijd wordt om 19.30 uur gespeeld in sporthal Calluna in Ermelo.

Meer berichten