De Hindernisbaan die van 7 - 11 februari bij Calluna opgesteld staat voor jong en oud(er)
De Hindernisbaan die van 7 - 11 februari bij Calluna opgesteld staat voor jong en oud(er) ZWAAN Buitensport

Ga mee naar buiten en verleg je grenzen

31 januari 2022 om 08:58 Sport Deel je nieuws

In de wintermaanden spelen kinderen ruim vijftig procent minder buiten dan in de zomermaanden. Dat is geen goede ontwikkeling. Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. brengt daar in de week van 7 - 11 februari verandering in. We hebben in deze week een hindernisparcours opgesteld op de ligweide van Calluna én iedereen mag daar gratis aan deelnemen.

We organiseren dit parcours omdat buitenspelen en buiten bewegen voor alle inwoners de gewoonste zaak van de wereld moet worden, ongeacht de jaargetijden. Met deze activiteit kun je weer ervaren hoe fijn en leuk het is om (samen) buiten te bewegen.

Scholen mogen onder schooltijd met hun leerlingen langskomen en van de hindernisbaan gebruik maken. Ook na schooltijd kunnen de kinderen zich flink uitleven. Na een dag stilzitten moet je je energie kwijt kunnen.  

Op maandag 7 februari en woensdag 9 februari is de hindernisbaan tussen 18:30 en 21:00 uur beschikbaar voor alle inwoners van Ermelo die de uitdaging aan durven te gaan. Op aanvraag mogen bedrijven, teams, sportverenigingen, bootcampgroepjes, personal trainers en loopgroepjes gebruik maken van de hindernisbaan op 8, 10 en 11 februari.

Dus papa’s en mama’s, opa’s, oma’s, tantes, ooms, coaches, trainers en overige sportaanbieders, doe mee en kom naar de hindernisbaan. Meld je vooraf aan via onze website: https://www.interactie-ermelo.nl/evenementen/hindernisbaan/

_______________________________________________

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie