Naam nieuwe ontmoetingsruimte Ermelo-West bekend

20 januari 2022 om 22:43 Sport Deel je nieuws

De nieuwe ontmoetingsruimte voor Ermelo-West gaat De Vleugel heten. Het gebouw komt naast de Westerkerk. Dit is op maandag 17 januari 2022 tijdens een digitale nieuwjaarsbijeenkomst van de dorpendeal Ermelo-West bekendgemaakt.

De inzender lichtte zijn inzending als volgt toe:                Het gebouw is in zekere zin een zijvleugel van de kerk. Bovendien doet de naam De Vleugel denken aan de vele straten in Ermelo-West die een vogelnaam hebben. Maar het allermeest is van belang dat in de naam De Vleugel de gedachte meeklinkt dat je in deze nieuwe ruimte geborgenheid kunt vinden.                                          Kortom een thuis voor Ermelo-West.

In 2021 is in Ermelo-West gestart met de uitvoering van de dorpendeal. Met elkaar wordt gebouwd aan een wijk waar bewoners saamhorigheid ervaren, waar een plek voor ontmoeting is en waar het bruist van de activiteiten. Het realiseren van een ontmoetingsruimte maakt hier deel van uit en dit jaar hoopt men te starten met de bouw van De Vleugel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie