Trampoline selectie Sparta ermelo
Trampoline selectie Sparta ermelo Foto: Judith Maas

Eerste wedstrijd turners Sparta Ermelo

12 juli 2021 om 10:28 Sport

Ermelo - Wat is het lang geleden! Een wedstrijd, hoe voelde het ook al weer? Met spanning in je buik naar de zaal fietsen, je haar weer in een wedstrijdknot, je mooiste turnpakje aan, ouders die op anderhalve meter van elkaar mochten komen kijken, een echte jury. Sparta Ermelo hield weer onderlinge wedstrijd trampolinespringers. 

Voor sommige van de Jong Talent (JT) van Sparta Ermelo was het hun eerste wedstrijd ooit. ‘’We begonnen  met warm worden en inspringen. Toen we opgewarmd waren, startten we de opmars met een lekker muziekje, zodat de springers zichzelf konden presenteren en na een woord van welkom van de trainers konden we van start.’’

De A en B selectie springers mochten het spits afbijten en lieten de mooiste, hoogste, spannende sprongen zien. Daarna was het de beurt aan de meisjes van Jong Talent. Wat deed iedereen zijn best en wat was het leuk om naar te kijken. Wat op viel was de teamspirit onderling. Elkaar aanmoedigen en high fiven, die bemoedigende knipoog. Bij de JT was het brons voor Stacey Scheidt het zilver ging naar Nadine Middelwijk en goud was voor Lynn ten Brake. Voor de overige JT-springers was er een aandenken in de vorm van een medaille. Bij de A/B selectie was het brons voor Yasmin Ballallo het zilver voor Caro Binnerts en het goud voor Merel v.d. Kamp. Wat een goede afsluiting van een heel bijzonder seizoen en wat kijken we uit naar wat nog komen gaat. Een gedeelte van de ploeg heeft dit weekend plaatsingswedstrijden voor het WK, in het najaar staan er weer teamwedstrijden gepland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie