Afbeelding
ronald van Dam

Beyond Words Productions in de Dialoog in Ermelo: ‘Bijzondere avond vol psychologie’

22 maart 2023 om 10:00 Podiumkunsten

ERMELO Beyond Words Productions stond afgelopen zaterdag in de theaterzaal van de Dialoog. Het was een bijzondere avond vol psychologie in het theater. Een avond vol emoties en herkenbaarheid. 

Choreografe en Theatermaker Annemieke Bais had twee stukken met dansers van Dans en Theaterstudio Annemieke Bais ingestudeerd. Gastchoreografen bij Beyond Words waren Lucienne Verdoorn en Daniel Vliek, Lucienne was tevens de solist danseres.

Voor de pauze was de première van het nieuwe stuk van de stichting Schaduwkant.

Dit stuk gaat over schaamte, negatief zelfbeeld en isolatie. En heel herkenbaar onderwerp voor mensen in alle generaties. Na de pauze was na zes jaar de afsluiting van het stuk over burn-out ‘Vliegen met gebroken vleugels’ ( voorheen heette het Opgebrand). Het stuk heeft in meerdere theaters gestaan en heeft een flinke tournee gehad langs scholen. De dansers hebben buitengewoon goed gepresteerd en we kijken terug op een mooie avond.

Benieuwd naar het werk van Beyond Words? Betrokken raken? informatie over optredens ? Neem dan contact op met Artistiek leider Annemieke Bais: info@beyondwordsproductions.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie