Cabaretduo Eer & Nan spelen de voorstelling 'Terugblik, vooruit!' in de Rehobothkerk in Ermelo.
Cabaretduo Eer & Nan spelen de voorstelling 'Terugblik, vooruit!' in de Rehobothkerk in Ermelo. EerenNan Cabaret

Cabaretduo Eer & Nan speelt ‘Terugblik, vooruit!’ in De Rehobothkerk

27 september 2022 om 10:58 Podiumkunsten

ERMELO Vrijdag 14 oktober treedt cabaretduo Eer & Nan op in De Rehobothkerk. De voorstelling “Terugblik, VOORUIT!” is het vervolg op “Vooruit VOORUIT!”, maar zeker ook afzonderlijk te bekijken. 

Eer & Nan willen bezoekers graag meenemen in hun echte levensverhaal. Bevrijdt van angst. Opgekrabbeld uit een burnout. God voor het eerst echt ontmoet. Hun levens aan Hem gegeven. En nu een leven in kalme wateren, weer boodschappen doen zonder angst, het huis schoonmaken zonder neurotisch te zijn. Het leven is goed zo… Maar wat als God je roept voor meer? Wat als Hij meer in je ziet dan jij ooit zelf dacht? Durf je dan te gaan als Hij je roept? Je veilige, net weer rustig geworden haventje te verlaten? Jezelf overstijgende dingen doen? Hoe groot is je vertrouwen in Hem? Weer angsten aan te gaan omdat je er doorheen moet? Kwetsbaar durven zijn?

Een verhaal over opstaan, niet bang zijn, tevoorschijn komen en schitteren. 

Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.15 uur. Kosten 7,50 euro p.p. te voldoen via bankrekening NL97 INGB 0007 07 89 83 tnv B.G.J. Meijer o.v.v. je naam. Of aan de zaal tot 19.45 uur. Locatie: De Rehobothkerk, Dirk Staalweg 43, Ermelo. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie