Kinderkleedjesmarkt
Kinderkleedjesmarkt VVV Ermelo

Ermelose Jaarmarkt en Kinderkleedjesmarkt verplaatst naar 24 september

23 augustus 2022 om 00:03 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 24 september a.s. zal de Ermelose Jaarmarkt, de Hobbymarkt, weer worden georganiseerd in het centrum van Ermelo. Vanwege organisatorische redenen en in verband met  andere evenementen wordt deze markt niet, zoals elders vermeld, op zaterdag 27 augustus of 3 september worden georganiseerd.

Ook bij de kinderen is deze markt in trek, het Raadhuisplein is speciaal voor de kinderen gereserveerd om hun spulletjes te verkopen.

Deze markt staat, net als voorgaande jaren, voor een groot gedeelte in het teken van de hobby. Als u van kaarten maken, haken en breien of houtbewerken houdt, is deze markt zeker wat voor u! Voor hobbyisten hebben we aantrekkelijke tarieven om een kraam te huren, dus wilt u ook een keer op een markt staan, neemt u dan contact met VVV Ermelo via tel. 0341-552200 of info@vvvermelo.nl. 

Voor kinderen is deze markt altijd ook een hoogtepunt. Er is voor hen namelijk een speciaal deel gereserveerd waar ze op een kleedje spulletjes mogen verkopen om zo een extra zakcentje te verdienen. Dit vindt plaats op het Raadhuisplein. Kinderen kunnen bij VVV Ermelo een bewijs van deelname afhalen, de kosten hiervoor bedragen slechts € 1,00. Het kleedje kan worden uitgespreid en het verkopen van de spullen kan beginnen. 

Daarnaast zal rond het Pauwenplein een kindermodeshow worden georganiseerd, waarbij kinderen over de rode loper mogen lopen, aangekleed door diverse kledingwinkels. 

Het belooft dus weer een hele leuke dag te worden met gezellige kramen en een goede sfeer. Komt u 24 september, en dus niet zoals elders aangegeven op 27 augustus of 3 september, tussen 10.00 en 17.00 uur gerust eens kijken in de Stationsstraat vanaf IJssalon IJstijd tot en met het Raadhuisplein.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VVV Ermelo op telefoonnummer 0341-552200.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie