Sportgala dit jaar volledig online


De winnaars van vorig jaar. Dit jaar alles online. (Foto: Interactie Sportbedrijf Ermelo)
De winnaars van vorig jaar. Dit jaar alles online. (Foto: Interactie Sportbedrijf Ermelo) (Foto: )

Sportgala dit jaar volledig online

  Nieuwsflits

ERMELO - Op donderdag 11 februari 2021 organiseert Interactie Sportbedrijf Ermelo namens Gemeente Ermelo de sportverkiezing en het sportgala, wat inmiddels een begrip is in het dorp. Dit jaar is het volledig online.

Vanwege de coronamaatregelen waren vorig jaar de competities stilgelegd. Er konden daardoor geen titels behaald worden. Ook de amateurtopsport lag stil en er hebben geen nationale of internationale wedstrijden plaatsgevonden. ‘’Daarom hebben we besloten een andere invulling te geven aan de sportverkiezing en het sportgala. We staan op 11 februari stil bij en vieren de sport, zetten verenigingen en sportaanbieders in het zonnetje, interviewen oud winnaars, blikken terug op een bewogen sportjaar en nog veel meer. Suzanne Morren (redacteur NOS sport) en Milco Scheper (stagiaire Southfields NL) presenteren het Ermelose sportgala digitaal.’’

Voorgaande jaren werden de sportverkiezingen tijdens het sportgala in de Dialoog gehouden, waardoor er maar een beperkt publiek aanwezig kon zijn. Doordat het nu digitaal is, kan iedere inwoner van Ermelo en anderen geïnteresseerden (met internetverbinding) dit jaarlijkse evenement vanuit eigen woning bijwonen. Of het op een later tijdstip terugkijken.

Sportieve foto insturen

De jury en de organisatie roepen alle inwoners van Ermelo op een leuke sportieve of actieve foto in te sturen, waarop emotie te zien is. De foto moet in 2020 gemaakt zijn van een Ermelose sporter, sportploeg of tijdens een wedstrijd. De foto dient digitaal aangeleverd te worden, in een JPEG-bestand met een bestandsgrootte van minimaal 2 MB. Er mag geen watermerk in de foto staan. In de mail moet worden aangegeven waar, wanneer en door wie de foto gemaakt is.

Stuur jouw foto uiterlijk maandag 1 februari 2021 naar communicatie@interactie-ermelo.nl Er wordt dit jaar geen winnaar gekozen. Alle foto’s die aan de bovenstaande richtlijnen voldoen worden gepresenteerd tijdens het digitale evenement op 11 februari 2021.

Avinash Ramasray (19) won de titel Sportman van het jaar 2019. Als lid van Kemposchool Kanhai werd hij eerste in een poule van vier op het EK in Utrecht. Naast de beker won hij een diner voor twee personen bij Peacocks. Sportvrouw van het jaar werd net als in 2016 en 2017 kempoka Ashvini Ramasray (23). Sporttalent werd Anniek van Dulst (15), paardrijdster bij Veluws Ros. Tot Sportploeg van 2019 werden uitgeroepen de synchroon trampolinespringsters Eline Westhuis en Valerie Bosschart.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden