<p>Poster voor het stemmen</p>

Poster voor het stemmen

(Foto: Eigen foto Beatrixschool)

Veilig naar Beatrixschool door ANWB Fonds

  Nieuwsflits

ERMELO - De Beatrixschool maakt kans op 10.000 euro van het ANWB Fonds om een veilige verkeerssituatie rondom de school te realiseren in Gelderland. De campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’ geeft 10.000 euro per provincie aan het meest inspirerende maatschappelijke project. De stemperiode loopt tot 24 november.

De Beatrixschool en haar directe omgeving kampen al jaren met verkeersoverlast als de kinderen naar school gebracht en gehaald worden. Het is druk, krap, vol en onveilig. Nu er gestart is met de bouw van meer woningen aan de Beemdweg, wordt dit probleem alleen maar groter. Het wordt voor de leerlingen nog lastiger om veilig zelfstandig naar school te gaan of om als ouder veilig je kinderen naar school te brengen. Om dit probleem op te lossen wil de Beatrixschool de verkeersveiligheid voor haar leerlingen verbeteren door een pad binnen de omgeving van de school aan te leggen welke straks langs alle ingangen loopt. Zo hoeven de kinderen niet meer over de smalle stoep, langs de volle, drukke weg te lopen.

Het aan te leggen pad wordt educatief, door er een verkeerstuin van te maken zodat kinderen leren over verkeersveiligheid maar ook blijven werken met letters en cijfers.

De Beatrixschool wilt graag een beroep doen op uw stem! Stemt u op ons project?

Ga naar www.anwb.nl/stem.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden