<p>Voorzitter businessclub Ton Roskam neemt met secretaris Tineke Weeren een vluchtplan door voor de opgezette sponsortent. (foto: Theo Aalten)</p>

Voorzitter businessclub Ton Roskam neemt met secretaris Tineke Weeren een vluchtplan door voor de opgezette sponsortent. (foto: Theo Aalten)

(Foto:Theo Aalten)

Ontmoeten en netwerken kan weer

  Nieuwsflits

ERMELO – Door een goal van Dérian Reinders verloor DVS’33 met 0-1 van Excelsior’31, maar de sponsors hadden toch reden tot tevredenheid. Met een grote tent achter het doel hebben zij in plaats van hun sponsorhome toch een eigen ‘derde helft’.

Marco Jansen

 De 260 businessclubleden moeten waar voor hun geld krijgen. Met die gedachte is de DVS’33 BusinessClub Boulevard opgetuigd. Een grote tent van 12,5 bij 30 meter die dit seizoen blijft staan.

“In de Joop Bakker business lounge, ons reguliere onderkomen, kun je volgens de coronaregels 35-40 mensen ontvangen. Dat is veel te weinig en in een loterij hebben we geen zin. Je kunt ver gaan in clubliefde, maar er zijn grenzen. Zo zijn we bij dit scenario uitgekomen. Ronald Pul heeft ervaring met tenten en ons geadviseerd”, zegt businessclub voorzitter Ton Roskam.

Martijn Bouwman (3B security & recherche) doet de toegangscontrole bij de ingang. “Alleen met een pas én een reservering kom je binnen. Ook is er een gastenlijst. Ik vind dat men moet uitgaan van gezond verstand. Doe je dat niet, dan kun je dicht’’, weet de beveiliger.

In de tent staan banken met lange tafels en een bar. Buiten staan twee foodtrucks voor de catering. Roskam: “Het is een hele investering, maar dit doen we om iets te kunnen bieden. Normaal sta je als haringen in een ton; nu hebben we veel meer vierkante meters. Middels een registratiesysteem kunnen wij hier 125 mensen ontvangen en het is gelijk uitverkocht.’’ Zijn ervaring is dat de sponsors niet allemaal tegelijk komen. “Maar eind van de middag zaten we vol; dat geeft wel aan dat iedereen honger naar de bal heeft en na afloop wil netwerken met een hapje en een sapje.”

Wim Meijers van Intersport Ermelo is met zijn gezin aanwezig. DVS is zijn club van vroeger. Meijers vindt het mooi dat de businessclub ‘gedacht heeft in mogelijkheden’. “Op deze manier is het wel helemaal uniek want je hebt nu het hele jaar de mogelijkheid om bij elkaar te komen. Voor mij is zaterdag de drukste dag van de week, maar als het rustig is laat ik mijn gezicht zien.”

Romke van der Veen (Inzicht Fiscalisten) vindt dat de sponsors met deze actie ‘op waarde worden geschat’. “Creatief ondernemerschap stel ik op prijs en ik vind dat ze dit super hebben geregeld. Het is voor iedere ondernemer een vreemde tijd. Met deze keuze door te durven investeren hebben ze hun nek uitgestoken.”

Ook Cor Remmers van Wuestman in Harderwijk vindt de aankleding ‘top’. “Toen de competitie werd afgebroken had iedereen de vraag ‘Wat nu?” Om zoiets in korte tijd voor elkaar te krijgen getuigd van enorme creativiteit en innovatief bezig zijn. Met de audiovisuele tak van Wuestman hebben we ook ons steentje bijgedragen door de geluidsinstallatie te leveren. De manier hoe DVS dit aanpakt is het ultieme bewijs dat zij altijd doorgaan en altijd weer manieren vinden waarop mensen met elkaar kunnen blijven netwerken. Het is niet voor niets de grootste businessclub van de Noordwest Veluwe.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden