Beeld van de speelgoedruilmarkt afgelopen november
Beeld van de speelgoedruilmarkt afgelopen november eigen foto

Speelgoed & stekjes ruilen op 3 juni

25 mei 2023 om 18:14 Lokaal Deel je nieuws

Net als afgelopen november organiseren ouders onder de vlag van Swip Swap Ermelo een speelgoedruilmarkt in Groene Kerk de Voorhof. Datum: zaterdag 3 juni 2023.

Iedereen is welkom om speelgoed in te komen leveren en iets ‘nieuws’ te komen uitzoeken. Speelgoed waar je eigen kind niet meer mee speelt krijgt een mooi tweede leven bij andere kinderen thuis en andersom! Zo is de cirkel rond en helpen we elkaar om geen nieuwe aankopen te hoeven doen. Van ruilen komt geen huilen. En fijn voor de aarde, want er is al zoveel moois. Het is extra leuk om nu in deze tijd van het jaar zomerspeelgoed met elkaar te ruilen.

Wat, wanneer en hoe?

De speelgoedruilmarkt vindt plaats op zaterdag 3 juni, van 10.00-12.00 uur in de Voorhof, Frederik Hendriklaan 11 te Ermelo. Inleveren van speelgoed kan op woensdag 31 mei 9.00-10.00 uur en vrijdag 2 juni 13.30-14.30 uur op dezelfde locatie.

Plantenstekjes ruilen!

Heb je geen behoefte aan speelgoed, dan hebben we nog iets anders leuks. Tijdens de speelgoedruilmarkt op 3 juni kunnen er ook plantenstekjes geruild worden! Dus kom met je gezonde stekjes van groente-, tuin- of kamerplanten en ruil direct tegen andere stekjes. Hoe leuk is het om zo aan nieuwe plantjes te kunnen komen?! Samen maken we de aarde groener. Voorzie je stekjes wel even van naam, dat is makkelijk voor iedereen.

Wees welkom voor speelgoed, stekjes of gewoon een kopje koffie of thee.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie