Begeleide wandeling Levensloopje 26 maart
Begeleide wandeling Levensloopje 26 maart Tortel Timelines

Lentewandeling zondag 26 maart: ‘Levensloopje’

20 maart 2023 om 19:07 Lokaal Deel je nieuws

Zin in beweging, ontmoeting en een frisse blik op je levenspad? Tortel Timelines organiseert op de eerste lentezondag, 26 maart om 11 uur, een Levensloopje. Het is een verrassende wandeling in de prachtige bossen tussen Putten en Garderen. Een lichtvoetige workshop, vol mooie oefeningen en werkvormen; al wandelend kom je op verhaal.

Een pad omlijst door Sterretjesmos

Levensloopjes vormen een eerste kennismaking met autobiografisch werken en raken steeds weer een ander thema. Wie je vandaag bent hangt samen met het pad dat je al hebt afgelegd. Tijdens deze workshops ga je daarmee aan de slag, de natuur als spiegel. De cadans van het lopen brengt je in het hier en nu. Middels mooie vragen en doordenkertjes krijg je de kans uit te zoomen en op zoek te gaan naar waar het voor jou over gaat. Zo ontstaat ruimte voor reflectie; je neemt de wijsheid van het bos én je eigen levensverhalen weer mee naar huis.

Deze wandeling leidt door de prachtige bossen in de buurt van Landgoed Schovenhorst, waar Sterretjesmos het pad omlijst en de aarde nog vers omgewoeld is door de zwijnen. De route leidt je langs je wortels, geeft podium aan wat ontluikt, je gaat op zoek naar de reuzen in je leven... dat en nog veel meer!

De workshop wordt begeleid door Christa Smits, auteur van de serie Timeline journals en eigenaar van Tortel Timelines. ‘Ieder mensenleven is een unieke reis. Het is de moeite waard om af en toe de schatkist aan levenservaring te openen. Met Levensloopjes raken we lichtvoetig onderwerpen aan die ieder mens tegenkomt in z’n leven. Loslaten, verandering, stilte, licht… Het kan maar zo dat er meer lucht en ruimte komt in het verhaal dat je over jezelf kent.’

Levensloopje 26 maart 11.00 - 13.30 uur

Op deze eerste zondag van de lente staat de workshop in het teken van ontwaken en prille beginnetjes. Tijdens de lichte wandeling van ongeveer 4 km houden we regelmatig stil. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers, dus wees er snel bij. Aanmelden kan via www.torteltimelines.nl/agenda  of bel 06-44655898. Aanvullende informatie volgt na aanmelding.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie