meer informatie en aanmelden
meer informatie en aanmelden cynthia

Alles over de liefde

3 februari 2023 om 12:53 Lokaal Deel je nieuws

In alle relaties die we hebben kunnen we moeilijkheden tegenkomen. Ook in onze liefdesrelaties. Veel mensen weten helemaal niet dat dat heel logisch is. En dat af en toe ruzie en onenigheid echt niet het einde van je relatie hoeft te betekenen. Maar zit je eenmaal in een negatieve spiraal, dan is het soms wel lastig om daar een draai in te maken.

Verliefdheid niet voor het leven

Relaties gaan door verschillende fases. Als je verliefd bent dan is de wereld fantastisch, maar helaas dit is een fase. Biologisch gebeurt er van alles in je lijf en hersenen. Peter Bos heeft hier onderzoek naar gedaan en zal ons meenemen in de wetenschappelijke kant van de liefde. Wat dat in de praktijk betekent zal toegelicht worden door Cynthia Beerepoot, zij is relatietherapeut.

Informatie en inspiratie

Een kijk op liefde en relaties vanuit wetenschap en praktijk. Peter en Cynthia zullen jullie deze avond zowel informeren als inspireren en uiteraard handvatten geven hoe je met de soms moeilijke momenten om kunt gaan.

Zij zijn er van overtuigd dat als mensen meer weten over relaties, je er ook beter mee om weet te gaan. En je het langer leuk houdt met elkaar!

Liefdeslessen

Liefdeslessen krijgen we niet op school, eigenlijk een gemis. Relaties gaan we met iedereen aan, naast je partner ook met je ouders, familie, collega´s en buren. Op alle vlakken kom je hetzelfde tegen.Heb je het ook weleens dat je plotseling geraakt wordt door wat iemand zegt? Of dat je je niet gehoord en begrepen voelt?

Als je weet waar dat vandaan komt en hoe je daar mee om kunt gaan, dan kun je je relaties beter houden.

Trouwzaal

Op een zeer toepasselijke locatie, namelijk de trouwzaal in Harderwijk.

Zijn jullie pas getrouwd of hebben jullie trouwplannen? Al 5 jaar samen of misschien al jullie koperen huwelijk gevierd? Wees welkom. Kom met je partner een vriendin of je vader. De toegang is gratis. Donderdag 16 februari 20 uur. Meer informatie en aanmelden. Vol is vol. www.cynthiabeerepoot.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie