Renate Goossensen/ Domaine le Paradis
Renate Goossensen/ Domaine le Paradis Eigen foto

Kleur je leven vrij!

3 mei 2022 om 13:52 Lokaal Deel je nieuws

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Renate Goossensen en 37 jaar. Vijf jaar lang heb ik geleden onder anorexia en heb er uiteindelijk mee leren leven. Ik ben nu ruim tien jaar vrij van al deze negatieve gedachtes en stemmetjes in mijn hoofd en heb het een plek kunnen geven.

Ik ben opgenomen geweest in een kliniek en heb diverse dagbehandelingen gevolgd. Na jarenlang eigenaresse te zijn geweest van een Dansschool in Ermelo woon ik nu samen met mijn partner Bart, die mensen met verslavingsproblematiek ondersteunt en de kinderen Jaya en Tara in Zuid-Frankrijk en volgen we onze droom.

Ik leef en ben dankbaar dat ik iedere dag gezond op mag staan. Als ervaringsdeskundige weet ik heel goed hoe ik jou kan helpen. Vanuit eigen ervaring ga ik graag met je in gesprek, zodat jij de juiste stappen kunt zetten en je leven weer kleur kunt geven, zonder dwangmatig bezig hoeven te zijn.

Ook al woon ik niet in Nederland, ik kan jouw mentor worden. En ook al woon ik op afstand ik kan je een gevoel van veiligheid geven. Een mentor die ik heb gemist in al die jaren ziek zijn. Een mentor voor jou, maar ook voor alle dierbaren om je heen. Ook anorexia is een familie ziekte waar alle familieleden bij betrokken zijn. Uiteindelijk ben jij de gene die het moet doen en die de eerste stap moet zetten voor genezing. Om te gaan praten, je gevoelens te uiten en te delen! Vertrouw erop dat het verlichting gaat geven!

Ik kan je laten zien dat herstellen van een eetstoornis mogelijk is! Ik help je graag met het werken aan jouw herstelproces.

Je hoeft het niet alleen te doen. Samen gaan we op pad om die mooie weg weer te vinden, zodat jij in je eigen kracht kunt gaan geloven!

Hoe gaan wij, jij en ik samen te werk:

- Stuur me een mail en vertel iets over jezelf, wie ben jij, hoe oud ben je, hoe lang lijd je aan de eetstoornis? Geef vooral aan wat jij wilt delen. Alles wat je verteld blijft in vertrouwen bij mij.

- Ik stuur je een bericht terug en kunnen we een eerste ontmoeting/intake plannen online.

-        Na de intake denk je na over ons gesprek, voelt het goed aan? Dan ga ik graag met je verder!

-        Na de intake ontvang je van mij een aanbod met het hulpprogramma.

-        Iedere week zal ik je opdrachten geven voor thuis. Deze opdrachten kan je in alle rust maken en bespreken we dit in het eerstvolgende gesprek met elkaar.

-        Samen kijken we naar de behoefte die jij hebt en wat ik denk wat goed voor je is. 

-        Intake is gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie