Versterken
Versterken Unsplash

Zomerprogramma BinnensteBuiten

27 april 2022 om 11:20 Lokaal Deel je nieuws

Kinderpraktijk BinnensteBuiten in Harderwijk biedt maatwerk hulp, gericht op de individuele behoefte van je kind. De ondersteuning is kortdurend, geeft een positieve impuls en heeft een preventief karakter. De aanpak is kleinschalig, waarbij persoonlijk contact en betrokkenheid centraal staan.

BinnensteBuiten verzorgt deze zomerperiode diverse trainingen en workshops voor kinderen van 5-10 jaar. 

In juli start de Vriendentraining. Deze training van 7 wekelijkse sessies van 1 uur- is gericht op het versterken van het zelfvertrouwen, ondersteunt de weerbaarheid en zorgt voor het algehele welbevinden van je kind om om te gaan met de uitdagende momenten in het leven.

Ook verzorgt BinnensteBuiten een Weerbaarheidstraining. De training wordt gegeven in klein groepsverband (2-5 kinderen) en bestaat uit 5 wekelijkse sessies van 1 uur. Thema’s die aan de orde komen zijn: zelfbewustzijn, geloven in jezelf, sterk staan en je sterk voelen.

Naast de training is er ook een divers aanbod aan workshops. Een workshop is een eenmalige, op zichzelf staande groepstraining rondom een specifiek thema. De workshops hebben een interactief en dynamisch karakter.

Workshops die gepland staan in juli en augustus zijn:

- Tot hier en niet verder
- Leren nee zeggen
- Stevig staan
- Emoties beter begrijpen
- Groeien in zelfvertrouwen
- Voelen-denken-doen
- Samenwerken en samenspel

Voor ouders biedt BinnensteBuiten aan mee te denken in het zoeken naar de omgang met je kind. Dit doe ik door het voeren van een verhelderend gesprek en objectief met je mee te kijken in wat nodig is.

Benieuwd naar wie ik ben of interesse in mijn diensten? Neem een kijkje op www.kinderpraktijkbinnenstebuiten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie