Wandelen tijdens de Gezond Veluwe Challenge
Wandelen tijdens de Gezond Veluwe Challenge Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V.

Gezond Veluwe Challenge

28 maart 2022 om 09:39 Lokaal Deel je nieuws

Op 6 april start de 3de editie van de Gezond Veluwe Challenge, die door Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. georganiseerd wordt. Met dit initiatief wandel je onder begeleiding naar een betere gezondheid. Het is een laagdrempelige manier voor inwoners om in beweging te komen. Ook als je een lichamelijke of geestelijke beperking hebt, ben je van harte welkom.  

Een boost voor je gezondheid
Buiten bewegen bevordert je gezondheid en is goed voor lichaam en geest. Ondanks dat je goede voornemens hebt om meer te bewegen, is het vaak lastig dit vol te houden. Met deze challenge heb je een stok achter te deur en weet je dat er op je gerekend wordt. De afgelopen twee jaar hebben we redelijk in een isolement geleefd. Tijdens de challenge ontmoet je weer nieuwe dorpsgenoten en heb je leuke gesprekken. Natuurlijk mag je ook vriendin, buren of familieleden meenemen. 

De Gezond Veluwe Challenge bestaat uit twee delen
Van 6 april t/m 15 juli zetten we iedere woensdagavond in groepsverband meer stappen. We starten met 3 km. En werken toe naar 5 achtereen volgende dagen. Van 20 t/m 24 juni lopen we 10 kilometer per dag.

Ga naar de website voor meer info of om je gratis aan te melden: https://www.interactie-ermelo.nl/evenementen/gezonde-veluwe-challenge/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie