Extra kaarten beschikbaar voor NMF Kamermuziekfestival in Kasteel Oldenaller

17 september 2021 om 12:24 Lokaal Deel je nieuws

Vanwege de versoepeling van de Corona-regels, zijn meer bezoekers welkom tijdens de kamermuziekconcerten in Kasteeel Oldenaller op zaterdag 9 en zondag 10 oktober. Het aantal beschikbare kaarten per avond wordt uitgebreid van 20 naar 50. Dat betekent dat iedereen die violiste Liselot Blomaard met sonates van Bach en Brahms en het romantische programma van Maria en Anuschka Pedano met pianist Jelger Blanken wil meemaken, alsnog kaarten hiervoor kan bemachtigen.

De kamerconcerten vinden plaats in het weekeind van zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021 op het eeuwenoude landgoed Oldenaller aan de Oldenallerallee in Putten (GLD).Het gehele landgoed, met prachtig wandelbos, boerenland, heide, kasteel en omringende bijgebouwen, wordt sinds 1972 door Natuurmonumenten beheerd. Voorafgaand aan de concerten op zondag geven de excursie-boswachters van Natuurmonumenten een korte rondleiding met uitleg over het kasteel en het bijbehorende landschap.

Vanuit landelijke regelgeving is het kunnen overleggen van een coronapas of -certificaat voor toegang tot de concerten verplicht. Dat geldt ook voor iedereen die al kaarten voor het Kamerfestival heeft gekocht. Bij bezwaren hiertegen, kan iedereen die al kaarten heeft, contact opnemen met de ledenservice van Natuurmonumenten op telefoonnummer 033-4797111. Uiteraard worden de kaarten dan gerestitueerd en wordt het volledige aankoopbedrag teruggegeven. 

Kleinschalige optredens
Het NMF Kamermuziekfestival 2021 biedt drie dagen lang kleinschalige optredens op negentien bijzondere locaties: op een onbewoond eiland in het Markermeer, in verschillende forten, een munitiekelder, een kluizenaarswoning, een ridderzaal, historische hoeves en een waterloop. Voor deze derde editie van het NMF Kamermuziekfestival hebben zich in totaal 160 musici laten inspireren door de natuur. Op 8, 9 en 10 oktober voeren zij door het hele land klassieke en vernieuwende kamermuziekstukken op. Natuurmonumenten opent de deuren van historisch erfgoed, zodat het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF) daar een podium kan bieden aan topmusici en de hoogwaardige instrumenten die zij bespelen. Het volledige programma vindt u hier: www.nm.nl/kmf

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie