Foto achterste rij van links naar rechts: Anouk de Vries, Nathalie van den Akker, Romy Engelmann. Voorste rij van links naar rechts: Florien Post, Madelief Schraven, Vera Uljee.
Foto achterste rij van links naar rechts: Anouk de Vries, Nathalie van den Akker, Romy Engelmann. Voorste rij van links naar rechts: Florien Post, Madelief Schraven, Vera Uljee. Esther Crama

Sparta turnsters behalen eerste plaats met middenbouw teams niveau 5,6 en 7

30 januari 2023 om 15:00 Gymnastiek

ERMELO Op zaterdag 28 januari was de tweede plaatsingswedstrijd voor de turnsters in het niveau middenbouw niveau 5,6 en 7.

In het middenbouw-team niveau 7 turnden Bente van Rijn, Anna van Nijhuis en Femke van der Wal. Voor deze meiden was het pas hun tweede wedstrijd die ze ooit hebben geturnd. De meiden hebben veel moeilijkheid laten zien en dit zorgde voor een mooie eerste plaats met hun team. 

In het middenbouw-team niveau 5 turnden Fleur Eilander, Febe Aerts, Dariya van Dijk, Felin Brandsen en Evy Pijnacker Hordijk. Ze turnden een foutloze wedstrijd. Van de vijf meiden zijn er vier meiden op de balk blijven staan. Ze lieten op elk toestel veel moeilijkheid en dat zorgde ervoor dat ook zij eerste zijn geworden met hun team. Individueel wist Fleur Eilander tevens de eerste plaats te bemachtigen.  

In het middenbouw-team niveau 6 turnden Vera Uljee, Anouk de Vries, Nathalie van den Akker, Madelief Schraven, Romy Engelmann en Florien Post. Het team van middenbouw 6 heeft hard getraind de afgelopen periode en dit was duidelijk terug te zien. Wederom een eerste plaats voor dit team. Individueel wist Vera Uljee de derde plaats op haar naam te zetten. 

Dit was de laatste plaatsingswedstrijd. Deze week zal bekend worden wie zich voor de individuele finales hebben geplaatst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie