Foto:

Uitdagende zomer

  Column

Column Ronnie Regeling

Gelukkig zijn er weer meer dingen toegestaan en daar zijn we erg blij mee, de nieuwe besmettingen zijn nog steeds erg laag en dat geeft vertrouwen voor de toekomst.

Wat zijn we er weer aan toe om allemaal leuke dingen te doen en weer meer met elkaar te zijn. Natuurlijk hebben we nog met beperkingen te maken en is het nog niet zoals het als vanouds was, maar we kunnen in elk geval weer het één en ander ondernemen.

Dat merken we als VVV ook, mensen weten de Veluwe weer te vinden en we zien de vaste gasten die ieder jaar komen weer binnendruppelen. Dit is altijd weer een fijn moment wanneer je de mensen die een hele poos in Ermelo verblijven weer welkom kunt heten voor een nieuw seizoen.
Dat merken de accommodaties ook bij de boekingen, deze zitten gelukkig weer in de lift en laten we hopen dat het weer deze zomer ook meewerkt.

Hoewel het een heel ander seizoen zal worden dan dat we gewend zijn, is genieten van wat allemaal wel mag belangrijk en dat is best wel heel veel.

Ik kijk er op die manier ook zo naar, natuurlijk is het jammer dat grote evenementen niet mogen doorgaan, maar er zijn talloze activiteiten te bedenken die we wel kunnen doen.
Ik merk bij mezelf dat je wel anders naar dingen gaat kijken, je gaat op een creatieve manier naar deze zomer kijken.
Zo hebben we een aantal kleinschalige nieuwe activiteiten gerealiseerd en zetten we in op kleine groepjes tijdens fiets- en wandelexcursies.

Het betekent dus zeker niet dat er deze zomer niks te doen is in Ermelo, het zal wel heel anders zijn en natuurlijk zijn er geen grote evenementen, maar we kunnen wel genieten van andere dingen. Met elkaar moeten we ons aanpassen en drukte vermijden, maar met elkaar mogen we ook genieten van deze uitdagende zomer! Ik wens u een hele fijne zomer toe, of u er nu op uit gaat of in Ermelo blijft!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden