Foto:

Terugkijken en vooruitblikken

  Column

Het is 2020, dat betekent niet alleen de start van een nieuw jaar, maar ook van een nieuw decennium. Waarschijnlijk zult u dus rond oud en nieuw ook weer hebben teruggekeken op het 2019, wie weet ook wel op de afgelopen 10 jaar. Waar kijkt u met een goed gevoel op terug, wat waren hoogtepunten en waren er wellicht ook dieptepunten.

Hebt u goede voornemens voor het komende jaar?

Allerlei zaken die traditioneel aan bod komen op oudejaarsavond of op een ander moment rond oud en nieuw. Een goed gebruik naar mijn mening dit reflecteren, we gaan vaak maar door en leven in een jachtig bestaan, dan is een moment van terugkijken één keer per jaar sowieso erg goed. En wellicht doet u het ook wel vaker per jaar, als u het mij vraagt geen overbodige luxe.

Als VVV kijken we in deze periode van het jaar afsluiten en een nieuw jaar starten ook naar het jaar 2019, hoe toeristisch was dit, hoe goed werden de evenementen ontvangen, zijn we er in geslaagd om Ermelo op nog meer terreinen op de kaart te zetten?

Over het algemeen kijken wij positief terug op het afgelopen jaar, het seizoen was over het algemeen goed, het weer was prima en de toeristen waren in grote getale aanwezig in Ermelo.

Het was het eerste jaar dat de samenwerking tussen VVV en Centrummanagement dusdanig werd versterkt dat zaken steeds meer samen gedaan werden. Dit kwam vooral tot uiting in de evenementen die de VVV nu voor het Centrummanagement organiseerde. Voor ons de uitdaging om deze evenementen, zoals de paas- en de kerstmarkt dusdanig te organiseren dat het in de smaak valt bij u als bezoeker.

Is dit gelukt? Over het eerste jaar zijn wij niet ontevreden, maar het kan natuurlijk nog altijd beter. Dit is ook het voornemen voor het nieuwe jaar, om de evenementen nog aantrekkelijker te maken en nog meer te kijken naar leuke dingen om deze te versterken. Daarnaast natuurlijk ook de evenementen nog meer te promoten, zodat er meer bezoekers naar ons dorp komen.

Hebt u tips om de evenementen aantrekkelijker te maken? U weet mij te vinden.

Ronnie Regeling, VVV Ermelo, ronnie@vvvermelo.nl

Meer berichten