[Column Ronnie Regeling] Stilgezet


Foto:
Column Ronnie Regeling

Stilgezet

  Column

Om te beginnen wil ik u graag een heel gelukkig nieuwjaar wensen, dat het een jaar mag worden waarin steeds weer meer mogelijk is. De eerste maanden zullen zeker nog even flink doorbijten worden, maar laten we hopen dat de vaccins snel beschikbaar mogen worden voor een groter deel van de bevolking. Dat we vervolgens weer langzaam naar het normaal terug kunnen keren en dat er weer meer mogelijk wordt.

Momenteel word je totaal stilgezet en dit gaat maar door, iedere middag als ik de actuele cijfers weer hoor, denk ik tot nu toe, heftig dat het aantal besmettingen nog zo hoog blijft. Als je hoort dat het ziekenhuis vol is en er niemand meer bij kan, dan denk ik, hoe kan dit in een land als Nederland. Dat als je wat krijgt je niet eens meer opgevangen kan worden in het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

Het blijft maar doorgaan met dingen die je je een jaar geleden nog totaal niet kon voorstellen dat ze zouden gebeuren, nu weer met het sluiten van de niet-essentiële winkels. Een lege winkelstraat in de altijd drukke dagen voor Kerst, wie had dat ooit kunnen denken. Ook voor mij persoonlijk is het heel raar als je niet de deuren kunt openen om de klanten te kunnen helpen. Het voelt alsof je wordt stilgezet en zo zullen veel ondernemers dit hebben. Kijkend naar bijvoorbeeld horecaondernemers of de mensen in de evenementensector, zij hebben dit gevoel natuurlijk al veel langer. Bij de pakken neerzitten is gelukkig niks voor ondernemers en daarom worden er ook nu weer volop dingen verzonnen om de consument toch van dienst te kunnen zijn en om te kunnen overleven. Net als horecaondernemers zijn de plaatselijke winkels nu ook massaal aan het bezorgen geslagen. Ook ik en mijn team hebben al bij diverse adressen bestellingen afgeleverd. Als u dus overweegt om online te gaan bestellen, kijk dan eerst of u het ook bij de lokale ondernemer in het dorp kunt bestellen. Het overzicht van de ondernemers welke bezorgen vindt u op de website www.ermelobuitenleven.nl/bezorgservice. Laat ook in 2021 de lokale ondernemer niet in de steek!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden