Yoga in het bos.
Yoga in het bos. (Foto: Gerbrand Verwoerd )

Yoga in het bos

Yogatherapeute en docente Marjella Verwoerd-Bremer organiseert op vrijdag 7 augustus een Yoga in het bos activiteit in Ermelo. De deelnemers kunnen aan den lijve ervaren dat Yoga in de buitenlucht een extra dimensie van geluk en innerlijke rust oplevert.

ERMELO - Er is een breed aanbod van yoga-oefeningen. Daarbij komen diverse stijlen van Yoga aan bod, zoals Yin yoga, Hatha yoga en Yoga dynamische bewegingen.

Zingende vogels

Tijdens deze yoga sessie gaan we zowel ontspannen als fysiek inspannen. Terwijl je de frisse ochtendlucht opsnuift en de vogels om je heen zingen. Een heerlijk begin van de dag. Tijdens een ingelast stiltemoment heb je tijd voor jezelf en ervaar je de rust van de natuur.

De yoga sessie wordt gehouden midden in het bos. Vanzelfsprekend wordt geheel volgens de RIVM richtlijnen gewerkt. De Yoga activiteit is voor iedereen toegankelijk. Er is geen specifieke ervaring vereist.

Zelf meenemen

Tip: Neem een waterflesje, een dekentje/ trui en een yoga mat mee. Het advies is om schoenen aan te doen waar je goed op loopt, maar die je ook zo uit hebt. Verder is het handig om makkelijke (sport)kleding te dragen, liefst met zo min mogelijk ritsen.

Start: 10.00 uur. Duur: ca.1 uur. Deelname: 7,00 euro p.p., Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Maximaal 15 personen kunnen deelnemen. Reserveren is nodig, via ; www.yogamarjella.nl (contact ).

Yoga Marjella 

Yoga Marjella verzorgt op diverse locaties Yogalessen en organiseert Yoga in het bos. Daarnaast worden in de praktijkruimte in Staverden 1 op 1 lessen gegeven.

Doelgroepen van deze persoonlijke lessen zijn onder meer mensen die herstellende zijn van een ziekte, een operatie achter de rug hebben, slachtoffer zijn geworden van (huiselijk) geweld, te maken hebben met een hoge spierspanning, een burn-out, stress of andere lichamelijke ongemakken ervaren.

In de vorm van yoga-, ademhaling- en ontspanningsoefeningen wordt getracht om de klachten te verhelpen. Uiteindelijk doel is dat de mensen zichtzelf kunnen helpen en op die manier hun eigen therapeut worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden