Onderweg wordt er een stop gemaakt bij Wijngaard Telgt, hier is een imker aanwezig die u als geen ander enthousiast kan vertellen over de bijen. (foto: Wijngaard Telgt)
Onderweg wordt er een stop gemaakt bij Wijngaard Telgt, hier is een imker aanwezig die u als geen ander enthousiast kan vertellen over de bijen. (foto: Wijngaard Telgt) (Foto: Wijngaard Telgt)

Fietstocht langs mooiste stukjes van Ermelo

ERMELO - Ook dit jaar organiseert VVV Ermelo voor u weer een bijenfietstocht in Ermelo. U maakt een fietstocht langs de mooiste stukjes natuur onder begeleiding van een gids. Vervolgens vertelt een imker u van alles over het houden van bijen.

Om 14.00 uur zal het vertrek plaatsvinden vanaf VVV Ermelo en fietst u onder leiding van een deskundige gids door de schitterende natuur rond Ermelo, u bezoekt de mooiste plekjes en onderweg krijgt u allerlei wetenswaardigheden over bijzonderheden in het Ermelose landschap te horen. Onderweg wordt er een stop gemaakt bij Wijngaard Telgt, hier is een imker aanwezig die u als geen ander enthousiast kan vertellen over de bijen. Hij zal al uw vragen graag beantwoorden. Tevens zal er ook kort iets verteld worden over de wijngaard en kunt u een glaasje wijn proeven.

Voor kinderen is deze tocht een waar feest met natuurlijk als hoogtepunt het bezoek aan de imker en het zien van die vele bijen. Het is dan ook een geschikt uitje voor zowel jong als oud, de fietstocht is namelijk niet lang, er wordt slechts zo’n 15 kilometer gefietst. De fietstocht wordt gehouden op de maandag 20 juli. Deelname kost 3,50 euro. Meer informatie kunt u krijgen bij VVV Ermelo, tel. 0341-552200. Reserveren is verplicht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden