Theehuis Oud Groevenbeek weer open


Theehuis Oud Groevenbeek.
Theehuis Oud Groevenbeek. (Foto: Martin van Lokven-Natuurmonumenten)

Theehuis Oud Groevenbeek weer open

Ermelo - Het Theehuis van Natuurmonumenten op landgoed Oud Groevenbeek in Ermelo is per 4 juli weer drie dagen per week open voor bezoekers. De openingstijden zijn woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Na maanden van sluiting als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus is Natuurmonumenten blij dat bezoekers weer kunnen komen genieten van koffie, thee en lekkers op het mooie landgoed.

Veilig

Natuurmonumenten Oud Groevenbeek staat voor iedereen klaar om te komen genieten in het bos, de speelnatuur en de horeca. Daarbij houdt het Theehuis zich aan alle regels die nodig zijn om het veilig en prettig te houden voor iedereen. We hebben er alle vertrouwen in dat iedereen daaraan meewerkt.

Vrijwilligers

Het Theehuis op Oud Groevenbeek draait volledig met vrijwilligers. Het mag voor zich spreken dat de gezondheid van de vrijwilligers voorop staat bij deze heropening. De openingstijden zijn dan ook onder voorbehoud: het Theehuis kan onverhoopt gesloten zijn bij bijvoorbeeld ziekte of uitval van onze vrijwilligers. Natuurmonumenten rekent op uw begrip hiervoor.
Houd www.natuurmonumenten.nl in de gaten voor actuele openingstijden.
Adres Theehuis: Putterweg 238, Ermelo. Het Theehuis is alleen bereikbaar per fiets of te voet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden