Het tweede boek van Ange van Ommen ligt in de winkel. (foto: Piet Priems)
Het tweede boek van Ange van Ommen ligt in de winkel. (foto: Piet Priems) (Foto: Piet Priems)

Opnieuw een vredige pelgrimstocht maken

ERMELO - Het tweede boek van Ange van Ommen ligt in de winkel. De Harderwijkse schrijft over de pelgrimstochten die zij maakte. Na De hele weg, het boek dat gaat over de pelgrimstocht die ze maakte naar Santiago na een periode van ziek zijn verschijnt nu De weg van het hart; Een pelgrimstocht van Montpellier naar Pamplona.

 Dit nieuwe boek is het verslag van de pelgrimstocht die zij in het najaar van 2019 maakte na een periode van mantelzorg voor haar moeder met dementie en haar overlijden. In haar dagelijkse verhalen schrijft Ange open en eerlijk over haar gevoelens en emoties.

Bijzonder en tegelijkertijd kloppend is dat De weg van het hart, een boek dat gaat over de invloed van stilte, uitkomt in deze coronatijd. Geen groot feest rond het aanbieden van het eerste exemplaar op 3 juni in De Herbergier in Ermelo; de moeder van Ange, aan wie ze het boek heeft opgedragen, woonde daar de laatste jaren. En voorlopig ook geen lezingen. Alleen dus die innerlijke pelgrimsreizen.

Als u het boek koopt bij een van de volgende verkooppunten gaat de volledige opbrengst naar de patiëntenvereniging Sarcoïdose.nl: Riemer & Walinga en De Herbergier, Stationsstraat 50.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden