Welzijn Ermelo organiseert mampa's café en dansfeest voor mensen met een beperking.
Welzijn Ermelo organiseert mampa's café en dansfeest voor mensen met een beperking. Pixabay

Mama café ook voor vaders en dansfeest mensen met beperking; dat zijn de activiteiten van Welzijn Ermelo

15 november 2023 om 10:00 Overig

ERMELO Welzijn Ermelo (WE) biedt activiteiten voor verschillende doelgroepen. Deze maand introduceert WE het Mampa’s café en een bijzonder dansfeest.

Het Mampa’s café is een welkome plek voor moeders en vaders om samen te komen, te ontspannen en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Het is bedoeld om een inclusieve en ondersteunende omgeving te bieden voor moeders en vaders van alle achtergronden en leeftijden. 

DETAILS MAMPA’S CAFÉ

Het mampa’s café start op 1 december en vindt elke eerste vrijdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur plaats in de Inloop in Het Huis van Ermelo, Raadhuisplein 6. Meer info via wafa.fare@welzijnermelo.nl of via 0341-560268.

DANSFEEST MENSEN MET EEN BEPERKING

Vrijdag 8 december is er in de theaterzaal van het Huis van Ermelo ‘Disco voor jou’, het leukste dansfeest voor mensen met een beperking op de Veluwe. 

Iedereen is van harte welkom van 19.30 tot 21.30 uur aan het Raadhuisplein 4. Graag aanmelden via mathilde.thijssen@welzijnermelo.nl of op tel. 0341-567000. Disco voor jou is een samenwerking tussen Welzijn Ermelo, Cultuurkust en Interactie Sportbedrijf.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie