Creatieve activiteiten die je gewoon op afstand van elkaar kunt doen.
Creatieve activiteiten die je gewoon op afstand van elkaar kunt doen. (Foto: )

Samen creatief op afstand: help en doe mee

ERMELO - De maatregelen rondom het coronavirus zorgen ervoor dat we veel tijd thuis doorbrengen. Dan is het mooi als je toch op een leuke manier met elkaar in verbinding kunt blijven.

Daarom helpt Welzijn Ermelo u graag op weg met een aantal creatieve activiteiten die je gewoon op afstand van elkaar kunt doen. Dat maakt deze periode een stuk aangenamer en draaglijker. De Inloop van Welzijn Ermelo brengt in samenwerking met Woonzorgcentrum De Amaniet ‘Activiteiten op afstand’ voor alle inwoners van Ermelo die iets willen doen voor de ander en die tegelijkertijd zelf creatief bezig willen zijn.

Wilt u wel mee doen, maar heeft u bepaalde materialen niet in huis, dan horen we het graag. Wilt u bijvoorbeeld de flyer, kleurplaten of mandala’s ontvangen, laat het ons dan weten.

Voor de flyer zie www.welzijnermelo.nl/corona

Vraag meer informatie via telefoonnummer 0341-560268, of mail: wafa.fare@welzijnermelo.nl of mathilde.thijssen@welzijnermelo.nl Alle inzendingen worden getoond, geëxposeerd of gebundeld, op locaties van Welzijn Ermelo en de ZNWV. Zo genieten de bewoners en inwoners van Ermelo van elkaars creativiteit. Adres: Raadhuisplein 8 (Pinel)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden