Olav Pranger met Get Healthy TV.
Olav Pranger met Get Healthy TV. (Foto: Eigen foto)

'Het is belangrijk om te sporten, juist nu'

Ermelo - Binnen enkele dagen nadat de deuren van alle sportclubs moesten sluiten was Get Healthy TV een feit. Get Healthy TV is een online platform waar mensen een variërend aanbod aan trainingsvideo’s vinden, en zich kunnen aanmelden voor Online Live Groepslessen.

“Ik heb mijzelf afgevraagd wat wij op dit moment kunnen betekenen voor onze leden, maar ook voor alle andere inwoners van Harderwijk, Ermelo en omgeving”, zegt Olav Pranger, eigenaar van Get Healthy en Bewegingscentrum Vrijheid. “Het is belangrijk om te sporten, juist nu. Sporten verhoogt je weerstand en houdt je fit, maar geeft ook een boost aan je energie en positiviteit. Allemaal effecten die nu nog belangrijker zijn geworden.” Ook gezond eten en voldoende slapen en ontspannen verdienen volgens Pranger aandacht. “Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe groter de kans dat het coronavirus je niet op je knieën krijgt.”

Aanmelden

Bent u nog geen gratis lid van Get Healthy TV? Ga dan naar aanmelden.get-healthy.tv. Lukt het aanmelden niet? Stuur dan een e-mail naar support@get-healthy.nl of een Whatsapp bericht naar 06-12557210 en u wordt zo snel mogelijk verder geholpen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden