De bloeiende Rotonde van Progressief Ermelo.
De bloeiende Rotonde van Progressief Ermelo. (Foto: eigen foto)

De Progressief Ermelo rotonde bloeit op

Ermelo - De fractie meldt het volgende: om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken zijn alle bijeenkomsten en vergaderingen voor de gemeenteraad en de fractie voorlopig opgeschort. Dit betekent niet dat er niet gewerkt wordt.

Een groepje van vijf PE-ers (bestuurs- en fractieleden van Progressief Ermelo) heeft afgelopen vrijdagmiddag toch een mogelijkheid gekregen om even samen aan het werk te gaan. De bestelde vaste planten voor de PE-rotonde Horsterweg/Klinkertlaan waren gearriveerd en moesten gepoot worden. De in het najaar gepote bloembollen bloeien inmiddels volop en de gele narcissen brengen gedachten aan verkiezingscampagnes naar boven.

''Wij raadsleden zijn uw volksvertegenwoordigers en willen daarom goed bereikbaar zijn voor u als inwoner van Ermelo, ook in bijzondere tijden zoals deze, ook wanneer er geen bijeenkomsten of vergaderingen zijn. Wilt u iets met ons bespreken, delen of ons ergens op attenderen? Neemt u dan contact met ons op door te mailen naar info@progressiefermelo.nl De contactgegevens van de individuele PE-raadsleden vindt u op onze website www.progressiefermelo.nl (zie menu ‘mensen’).''

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden