De Ermelose Wielervereniging lanceert een nieuwe website en een nieuw logo.
De Ermelose Wielervereniging lanceert een nieuwe website en een nieuw logo. Jeroen Bonnema

Voorbereidingen MTB-spaktakel in volle gang: schrijf je in op de vernieuwde website van de Ermelose Wielervereniging

25 september 2023 om 17:00 Sport

ERMELO De Ermelose Wielervereniging blijft in beweging. Naast dat dit jaar de georganiseerde tochten omgedoopt zijn tot ‘belevenisevenementen’, zijn deze week een nieuwe website en een nieuw logo gelanceerd.

Tanya pit laat namens de wielervereniging weten: ,,In samenwerking met het bureau Upgrow is er opnieuw gekeken naar de missie en het doel van de vereniging om van daaruit een sportieve, frisse uitstraling te creëren. De vertrouwde kleuren geel en blauw zijn natuurlijk gebleven. Resultaat is een prachtig logo en een toegankelijke en gebruikersvriendelijke website waar zowel leden als geïnteresseerden alle informatie kunnen vinden om lid te worden, deel te nemen aan activiteiten en zich op te geven voor evenementen.”

VELUWS TAAISTE

Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang voor het MTB-spektakel op zaterdag 7 oktober. ,,Deelnemers kunnen weer kiezen uit verschillende afstanden, waarbij de 100 kilometer lange mtb-marathon ‘Veluws Taaiste’ weer garant staat voor genoeg uitdagende kilometers. Dit jaar is het thema ‘Oktoberfest’, waarbij zoals altijd alles uit de kast wordt gehaald om iedereen een dag vol gezelligheid, lekker eten en drinken te bezorgen.”

Nieuwsgierig geworden of ook zin om mee te doen op 7 oktober? Neem snel een kijkje op www.vwv-ermelo.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie