Foto:

Welzijn Ermelo lanceert een Hulpkaart

Ermelo - Welzijn Ermelo heeft een Hulpkaart geïntroduceerd voor dorpsgenoten die elkaar willen helpen of hulp nodig hebben in deze coronacrisis.

Vanwege de verspreiding van het coronavirus zijn er maatregelen getroffen waardoor inwoners van Ermelo tegen ongemak in hun dagelijks leven aan lopen of genoodzaakt zijn thuis te blijven. Er zijn overal in het land initiatieven van burgers gaande. Ook in Ermelo is men bereid om iets voor een ander te doen. 

Welzijn Ermelo heeft in overleg met de gemeente het voortouw genomen om de bewoners een helpende hand te bieden om met elkaar in contact te komen. Er is een Hulpkaart ontwikkeld die mensen bij elkaar in de brievenbus kunnen stoppen. "Wij willen het initiatief vooral bij u als inwoners van Ermelo laten, maar indien nodig zijn wij op de achtergrond bereikbaar voor vragen en advies", aldus Welzijn Ermelo.

Als ook de Hulpkaart geen oplossing kan bieden, dan kunnen inwoners contact opnemen met de hulpdienst van Welzijn Ermelo: van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via hulpdienst@welzijnermelo.nl en telefonisch op woensdagochtend en vrijdagochtend via 0341-551678.

Download hier de Hulpkaart .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden