In de bierwinkel vindt u ruim 3000 soorten binnenlandse en buitenlandse bieren. (foto: VVV Ermelo)
In de bierwinkel vindt u ruim 3000 soorten binnenlandse en buitenlandse bieren. (foto: VVV Ermelo) (Foto: VVV Ermelo)

Kijkje bij brouwer: voor de BOB is er koffie, thee of fris

Iedere zaterdag kan je mee met de rondleiding door Brouwerij Burg Bieren, één van de kleinste bierbrouwerijen van Nederland.

Ermelo - De rondleidingen beginnen in het naastgelegen café De Hazeburg. Daar wordt eerst het een en ander vertelt over de brouwerij. Daarna gaat de rondleiding van start. Tijdens de rondleiding zult u uitleg krijgen over bierbrouwen en u kunt de brouwer persoonlijk een vraag stellen. Na de rondleiding is er voor iedereen een proefplank met drie verschillende bieren en wat te knabbelen. Voor de BOB is er koffie, thee of fris verkrijgbaar. Daarna kunt u uiteraard een kijkje nemen in de winkel. In de bierwinkel vindt u ruim 3000 soorten binnenlandse en buitenlandse bieren en behalve voor bieren (en hun glazen) kunt u er ook terecht voor artikelen voor amateur brouwers.

De rondleidingen beginnen om 14.00 uur. De kosten voor de rondleiding bedragen 7,50 euro. Dit is inclusief de proefplank met drie verschillende bieren.

Voor kinderen t/m 15 jaar zijn de rondleidingen gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar bij VVV Ermelo, Stationsstraat 20, tel. 0341-552200. Meer informatie over de rondleidingen kunt u krijgen bij Burg Bieren, tel. 0341-564934.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden