Deelneemsters aan Culibiken Ermelo 2019. (foto: Henny Doppenberg)
Deelneemsters aan Culibiken Ermelo 2019. (foto: Henny Doppenberg) (Foto: Henny Doppenberg)

Tour de Restaurants in Ermelo

Culibiken Ermelo wordt op 7 juni een heuse fietseditie van het concept Culihoppen. Tijdens de fietstocht van 12.00 tot 17.00 uur worden vijf restaurants bezocht. Naast de nieuwe deelnemer de Herberg op Camping In de Rimboe van WIm en Saskia van der Meulen zal ook La Famiglia aangedaan worden.

Ermelo - Officieel ligt Famiglia in Harderwijk maar door de ligging buiten het centrum is het nooit onderdeel van de Harderwijks route geweest. "Erg jammer, dus ik ben blij dat Anja en Frits Schoonderwal nu ook aan deze editie mee willen doen. Het is iedereen, zowel de gasten als Anja en Frits, bijzonder goed bevallen dat ze eerder al onderdeel waren van de "Wild over de Veluwe" fietstocht. En mij ook!"

Organisator Hènny Doopenberg geeft aan dat de eerste vijf tours, waaronder ook Ermelo, woensdag 12 februari om 19.00 uur in de verkoop gaan. "Ik kondig het maar aan zodat iedereen gelijke kansen heeft om kaarten te boeken. Sommige tours zijn echt supersnel uitverkocht, recordtijd is 2 minuten geweest." De andere restaurants die de deelnemers aan de tocht op 7 juni met een wijn- of bierspijscombinatie gaan verrassen zijn Peacock's, Het Wapen van Ermelo en de Boterlap.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden